Nyhedsarkiv 2020:

Juleferie på kontoret

Kontoret holder juleferie fra den 23. december 2020.
Vi er tilbage på kontoret mandag den 04. januar 2021.

Kontaktformularen på hjemmesiden besvares begrænset i perioden.
Selvhjælpsportalen på telefon 59 56 15 70 kan altid benyttes.

Vagten kan ved større anlægsfejl kontaktes
på telefon: 59 56 15 70.

JUL!!!!11

Vi ønsker vores medlemmer en glædelig jul
og et godt nytår.


Service på hovedrouterNatten til tirsdag den 10. november i tidsrummet 03.00 - 05:00, foretager vi service på vores hovedrouter, hvilket kan betyde korte afbrydelser af internettet.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.


Manglende internetVi oplever i øjeblikket manglende internet hos vores medlemmer.

Vores teknikere er på sagen og der arbejdes på højtryk for at løse problemet.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.


Manglende internetVi oplever i øjeblikket manglende internet hos vores medlemmer.

Vores teknikere er på sagen og der arbejdes på højtryk for at løse problemet.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.

**Opdatering: Problemet er nu løst og internettet er tilbage igen**


Opdatering af kabelroutereNatten til tirsdag den 20. oktober i tidsrummet 01.00 - 06:00
vil alle CGA2121 kabelroutere genstarte og opdatere.

Skulle kabelrouteren mod forventning ikke ga online igen efter opdateringen, forsog herefter selv at genstarte kabelrouteren eller kontakt kontoret i abningstiden.

Vi beklager de gener dette medforer.


Korte afbrydelser af TV

Torsdag den 08.10.2020 i tidsrummet 07:00 - 14:00 kan der forekomme
korte afbrydelser af TV signalet da YouSee skal udskifte udstyr.

Internet og telefoni via Ka-net vil ikke blive påvirket af ovenstående.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Genstart af alle modems og kabelroutere

Grundet udfaldet vi oplevede ved 14-tiden i dag, er vi nødsaget til at genstarte alle modems og kabelroutere i nat, hvilket betyder en afbrydelse af internettet i tidsrummet kl. 01:00 til kl. 05:00 d. 22-09-2020.

Hvis du mod forventning ikke har internet nu, kan du forsøge med en genstart af dit kabelmodem eller din kabelrouter.

Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Sort skærm?

Vi har hørt fra flere af vores medlemmer som er bekymret for at deres TV signal forsvinder pr. 01.04.2020. Vi kan berolige alle med at dette ikke er tilfældet når man får sit TV signal leveret fra Kalundborgegnens Antennelaug.

De ændringer der skulle være kommet pr. 01.04.2020 men som nu er flyttet til den 02.06.2020 grundet situationen med Coronavirus, berører kun de som ser TV via en antenne og ikke har et DVB-T2 kompatibelt fjernsyn eller modtagerboks.

Hvis man ønsker at læse mere om emnet kan dette gøres pa Kulturministeriets hjemmeside (se link i bunden af denne nyhed), men som skrevet ovenfor har dette ingen betydning hvis man får sit TV signal fra Kalundborgegnens Antennelaug.

Kontoret holder lukket

Kalundborgegnens Antennelaug har valgt at følge regeringens anbefaling mht. Coronavirus og holder derfor lukket for personlig betjening samt besøg af vores antennemontører fra fredag den 13. marts. Da regeringen har valgt at forlænge deres anbefalinger kan vi ikke pa nuværende tidspunkt sige hvornår vi igen åbner for personlig betjening.

Det vil stadig vare muligt at kontakte os telefonisk hvor vi vil sidde klar til at hjælpe vores medlemmer i det omfang det er muligt. Ombytning og udlevering af udstyr til internettet samt kabler vil være muligt efter aftale.

Vi beklager de gener dette medfører.

DRTV hos YouSee

DR's streamingunivers flytter nu ind hos YouSee

Citat fra YouSee:

I dag kommer vi med endnu en god nyhed til jeres medlemmer. Nu bliver det nemmere at gå på opdagelse i DRTVs store arkiv med tusindvis af programmer og serier. DRTV er nemlig flyttet ind i vores tv-univers. Det betyder, at tv-kunder med en tv-boks eller en tv-pakke ud over Grundpakken kan gå på opdagelse i DRTVs store arkiv pa alle YouSee's platforme, lige når det passer dem bedst.

DRTV findes under menupunktet Kanaler pa tv-boksen, i YouSee Tv & Film-appen eller via tv.yousee.dk.

Bemærk! Har et medlem en Grundpakke, skal de have en tv-boks for at se DRTV.

Ekstra TV kanaler

I perioden den 3. april til den 17. april åbner YouSee op for flere TV kanaler for alle medlemmer. Kort sagt betyder dette bl.a., at alle medlemmer vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene.

TV kanalerne vil automatisk blive tilføjet til ens TV pakke og vil også være tilgængelige via YouSee Tv & Film-appen samt via tv.yousee.dk.

Kan man ikke med det samme se alle de nye kanaler kan en ny kanalsøgning pa ens TV være nødvendig, har man en YouSee boks eller anden TV tuner boks kan det være nødvendigt at genstarte denne ved at slukke for strømmen til boksen og tænde igen, har man en farvoritliste pa sit TV eller boks skal man slå denne fra.

Citat fra YouSee: "Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er relevant for alle danskere at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor er ikke mindst live-tv vigtigt lige nu, og vi vil gerne gøre nyheder fra både Danmark og udlandet let tilgængelig for alle kunder, men også give endnu flere muligheder for at finde underholdning til hele familien hjemme i stuen."

BEMÆRK: De ekstra TV kanaler ligger ikke i blandt de almindelige TV kanaler i din TV pakke men sammen med de krypterede TV kanaler. Et eksempel: TV2 News ligger pa plads 8 uden kryptering, men nu hvor YouSee har givet adgang til de mange nye kanaler åbner den samme kanal på plads 108 i stedet, altså ved at sætte 100 foran den plads kanalen normalt ligger på Man skal derfor kun lave en kanalsøgning i det tilfælde at man ikke kan finde kanalerne på disse pladser. Kan man ikke finde kanalerne gøres dette med følgende oplysninger:


Almindelig TV pakke

Netværks ID: 00100
Start frekvens: 450.000 kHz.
Slutfrekvens: 858.000 kHz.
Modulation: QAM 64
Symbolrate: 6875
Bland Selv TV pakke

Netværks ID: 00111
Start frekvens: 450.000 kHz.
Slutfrekvens: 858.000 kHz.
Modulation: QAM 64
Symbolrate: 6875


Generalforsamlingen udskydes

Grundet regeringens udmelding mht. Coronavirus har Kalundborg Hallen valgt at lukke for alle arrangementer, dette betyder at Kalundborgegnens Antennelaug er nodsaget til pa ubestemt tid at udskyde vores generalforsamling.

Vi informerer her pa siden når vi er klar med en ny dato for generalforsamlingen, samt på SMS til de medlemmer som er tilmeldt SMS service.

Har du mistet DRTV på rød knap (HbbTV)å

Har du mistet DRTV på rød knap (HbbTV)?

Klik på nedenstående knap, for at se hvordan du får det tilbage.

Aktuelt fra Dplay

Vi har på kontoret fået flere henvendelser omkring Dplay. Nedenfor ses et udsnit fra Dplays hjemmeside med de oftest stillede spørgsmål.Hvordan ser jeg Dplay på mit TV?

For at se Dplay på et TV kræver det at man har enten et AppleTV Gen. 4 eller nyere, et TV der benytter AndroidTV som styresystem eller et nyere Samsung SmartTV (fra midt-2017 eller nyere), da disse er de eneste TV-platforme vi understøtter med apps - dog har vi app til LG TV på trapperne.

En Chromecast kan også benyttes sammen med en smartphone eller tablet.

TV-oversigt: Endelig er den her!

Vi ved at mange har ønsket sig en tv-guide på Dplay og nu er den klar.
Med TV-guiden kan du se hvad der vises på alle vores live kanaler idag, samt programmet for den foregående og kommende uge.

TV-guiden finder du her:

Den er også tilgængelig ved at klikke på «Live TV i hovedmenuen.

Guiden vil blive udviklet og forbedret løbende og foreløbig er den tilgængelig på web, iPhone, iPad og Android telefoner og tablets.

LG TV: Findes der en app?

På nuværende tidspunkt har vi desværre ikke en app til LG TV. Men den er under udvikling, og vi håber at have den klar i løbet februar/marts 2020.

Information vedr. YouSee & Discovery

Kalundborgegnens Antennelaug har nu undersøgt hvilke muligheder der er for at genskabe det samme kanalindhold i grund- mellem og fuldpakken som før årsskiftet. Prisen og andre tekniske udfordringer, som ville ramme vores medlemmer, gør at vi ikke kan levere indhold som i år 2019.

Grundet de attraktive priser på TV pakker og de Bland Selv fordele som er tilknyttet vores aftale med YouSee, vælger vi at fortsætte med YouSee. Kommer der ikke en aftale mellem YouSee og Discovery, kan streamingtjenesten Dplay vælges for at få adgang til de 11 kanaler fra Discovery som nu mangler i TV pakkerne.

Dplay vil være gratis i 60 dage, ved tilmelding fra den 3. til den 29. februar 2020 her på siden. Derefter 99,95 kr. pr. måned i 6 måneder. Normalpris 179 kr. pr. måned.

Linket til Dplay er ikke længere aktivt.

Dem der har valgt Dplay, som betales af Kalundborgegnens Antennelaug, skal opsige dette abonnement og tilmelde sig på ny, via vores link. Opsigelsen skal helst ske tæt på den 3. februar 2020, eller i så god tid at der ikke trækkes for det enkelte medlems Dplay abonnement næste gang. Kalundborgegnens Antennelaug stopper med at betale for Dplay, gældende for vores medlemmer, grundet den nye aftale med Discovery. Discovery har nu meddelt at samme mailadresse ikke kan benyttes som til første tilmelding.

Medlemstallet er stigende hos Kalundborgegnens Antennelaug, selv med ovenstående udfordringer. Den opbakning vil vi gerne takke for, specielt i denne Discovery krisetid.

Den 18. marts er der generalforsamling. HUSK at forslag der skal behandles, skal være kontoret Stejlhøj 23, i hænde senest den 15. februar.

Efter hvad vi har læst os til, så mangler der 800.000 kr. pr. dag til at producere indhold i kanalerne fra Discovery til Danmark. Det må der nødvendigvis komme en løsning på ellers må et gæt være, at kanalerne fra Discovery bliver ramt på antal- og eller indhold over tid.

Ønskes et pakkeskift til mindre TV pakke den 01.04.2020, så giv os besked senest i starten af marts.

Generalforsamling

Kandidater til bestyrelsen, angivet med navn og adresse, samt forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være kontoret på Stejlhøj 23, i hænde senest den 15. februar.

Generalforsamlingen afholdes onsdag den 18. marts kl. 19:00 i Kalundborg hallen. Forslag kan fremsendes til kontor@ka-net.dk eller via vores kontaktformular.

Discovery infoDen 1. januar 2020 stoppede samarbejdet mellem Discovery og YouSee Dette betød at medlemmer hos Kalundborgegnens Antennelaug, fra den 1. januar 2020 ikke længere kunne modtage de 11 TV kanaler som Discovery leverer. Discovery Networks streamingtjeneste Dplay blev løsningingen for dem som ville beholde kanalerne. Streaming kræver internet og f.eks. en Chromecast til TV, hvis kanalerne skal ses på TV.

Betaling af DPlay:
Januar måned blev betalt at Kalundborgegnens Antennelaug ved fremvisning af kvittering. Beløbet 99,95 kr. blev fratrukket fakturaen for april kvartal. Februar og marts blev ved NY tilmelding til Discovery, inden den 29. marts 2020, leveret uden beregning i 60 dage, forudsat at man var medlem hos Kalundborgegnens Antennelaug. 6 måneder herefter blev faktureret til kampagne pris 99,95 kr. pr. måned. Perioden udløber tæt på den 1.10.2020. Herefter gælder normal pris, 179 kr. pr. måned, Forhåbentlig har de fleste fået justeret hvilken TV pakke som modtages, således at omkostningen til DPlay delvis kan betales med besparelsen til Kalundborgegnens Antennelaug. Prisen til Kalundborgegnens Antennelaug er i øvrigt den samme i år 2020 som året 2019.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling


GF

Kalundborgegnens Antennelaug indkalder til ordinær generalforsamling
onsdag den 18. marts 2020 - klokken 19.00
i Kalundborg hallen, indgang fra torvet.


Dagsorden som følger:

 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

 2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

 3. Aflæggelse af regnskab.

 4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

 5. Indkomne forslag: Der er indkommet 4 forslag. 1 forslag fra bestyrelsen og 3 fra medlemmer:

  Forslag 1: Bestyrelsens forslag omfatter følgende ændringer i vedtægternes ?:

  Nuværende ordlyd i ?:

  "Generalforsamlingen er laugets højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Generalforsamlingen holdes i Kalundborg kommune. Den ordinære generalforsamling indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel i de lokale aviser med angivelse af tid og sted for generalforsamlingen, samt hvor regnskab for det forløbne kalenderår og budget for det kommende år er fremlagt. Såfremt antennelauget driver en informationskanal, finder indkaldelse samtidig sted i denne med angivelse af dagsorden samt oplysninger om regnskabets nøgletal og forslag til årsbidrag. Såfremt der rettidigt til bestyrelsen er indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen, skal der i indkaldelsen oplyses, at der er indkommet forslag til behandling på generalforsamlingen. Forslagenes indhold gengives i infokanalen.

  Dagsorden for den ordinære generalforsamling omfatter:

  1. Valg af dirigent og stemmetællere.

  2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

  3. Aflæggelse af regnskab.

  4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

  5. Indkomne forslag.

  6. Valg af kasserer og bestyrelsesmedlemmer, i overensstemmelse med §9, stk. 3.

  7. Valg af 2 bestyrelses suppleanter.

  8. Valg af 2 revisorer og 2 suppleanter for disse.

  9. Eventuelt.

  Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen ønsker det, eller mindst 10 % af medlemmerne kræver det skriftligt. Når ekstraordinær generalforsamling kræves indkaldt af mindst 10 % af medlemmerne, har bestyrelsen at foranledige denne indkaldt snarest muligt og senest 3 uger efter modtagelsen af begæring herom, med den i begæringen angivne dagsorden. For ekstraordinære generalforsamlinger gælder samme regler med hensyn til indkaldelse som for ordinære generalforsamlinger.

  Alle valg og vedtagelser sker ved simpelt stemmeflertal med mindre andet er bestemt i disse vedtægter. Til beslutning om vedtægtsændringer, eller om laugets ophævelse kræves, at mindst 2 tredjedele af de fremmødte på en generalforsamling er for beslutningen. Med hensyn til ophævelse af lauget, se §12. Forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, herunder forslag til kandidater til bestyrelsen, jævnfør å 9, skal være bestyrelsen i hænde senest den 15. februar. Hver tilsluttet husstand har én stemme. Dette gælder uanset om bidraget ved udlejningsejendomme betales af ejeren. Denne har pligt til at give hver enkelt lejer legitimation om, at han er tilsluttet. Stemmeret kan dog kun udøves, hvis bidraget er betalt. Stemmeret kan ikke udøves i henhold til fuldmagt. Referat af det på generalforsamlingen passerede udarbejdes af dirigenten, eller den han bemyndiger hertil. Derefter godkendes og underskrives referatet af dirigenten og bestyrelsen."

  Bestyrelsens forslag til ændret ordlyd af ? (Ændringer er markeret med fed):

  Generalforsamlingen er laugets højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Generalforsamlingen holdes i Kalundborg kommune. Den ordinære generalforsamling indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel i de lokale aviser med angivelse af tid og sted for generalforsamlingen, samt hvor regnskab for det forløbne kalenderår og budget for det kommende år er fremlagt. Såfremt antennelauget driver en informationskanal, finder indkaldelse samtidig sted i denne med angivelse af dagsorden samt oplysninger om regnskabets nøgletal og forslag til årsbidrag. Såfremt der rettidigt til bestyrelsen er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen, skal der i indkaldelsen oplyses, at der er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen. Forslagenes indhold gengives i infokanalen.

  Dagsorden for den ordinære generalforsamling omfatter:

  1. Valg af dirigent og stemmetællere.

  2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

  3. Aflæggelse af regnskab.

  4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

  5. Indkomne forslag.

  6. Valg af kasserer og bestyrelsesmedlemmer, i overensstemmelse med ?9, stk. 3.

  7. Valg af 2 bestyrelses suppleanter.

  8. Valg af 2 revisorer og 2 suppleanter for disse.

  9. Eventuelt.

  Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen ønsker det, eller mindst 10 % af medlemmerne kræver det skriftligt. Når ekstraordinær generalforsamling kræves indkaldt af mindst 10 % af medlemmerne, har bestyrelsen at foranledige denne indkaldt snarest muligt og senest 3 uger efter modtagelsen af begæring herom, med den i begæringen angivne dagsorden.

  For ekstraordinære generalforsamlinger gælder samme regler med hensyn til indkaldelse som for ordinære generalforsamlinger. Alle valg og vedtagelser sker ved simpelt stemmeflertal medmindre andet er bestemt i disse vedtægter.

  Bestyrelsens kompetence:

  1. Væsentlige beslutninger om laugets virke, herunder men ikke begrænset til valg af leverandører og samarbejdspartnere af ydelser til internet og tv, opførelse og vedligeholdelse af foreningens infrastruktur, bygninger og materiel henhører alene under bestyrelsens kompetence. Forslag fra medlemmerne som vedtages p?en generalforsamling, er således alene vejledende for bestyrelsen.

  2. Såfremt et flertal bestående af mindst 2/3 af de fremmødte som udgør mindst 10% af foreningens medlemmer p?en generalforsamling stemmer for et forslag omfattet af stk. 1, indkalder bestyrelsen indenfor 2 måneder til ekstraordinær generalforsamling, hvor det pågældende forslag er punkt p?dagsordenen. Vedtages forslaget p?den ekstraordinære generalforsamling med mindst 2/3 af de fremmødte og udgør dette flertal minimum 25 % af medlemmerne, s?er bestyrelsen forpligtet til at følge forslaget inden for det tidsrum hvor det juridisk og økonomisk er muligt. Bestyrelsen kan vælge at medlemmerne i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling kan stemme forud skriftligt ved digitalt medie.

  Til beslutning om vedtægtsændringer ud over beslutninger om bestyrelsens kompetence, eller om laugets ophævelse kræves, at mindst 2/3 af de fremmødte p?en generalforsamling er for beslutningen. Med hensyn til ophævelse af lauget se ?12.

  Forslag til vedtægtsændringer fra medlemmerne vedrørende Bestyrelsens kompetence:

  1. Såfremt et flertal p?mindst 2/3 af de fremmødte p?en generalforsamling, som tillige udgør mindst 10 % af foreningens medlemmer stemmer for et forslag fremsat af medlemmerne, om vedtægtsændringer af bestyrelsens kompetence, indkalder bestyrelsen indenfor 2 måneder til en ekstraordinær generalforsamling. Stemmer mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer som tillige udgør mindst 25 % af medlemmerne for ændringsforslaget p?den ekstraordinære generalforsamling er forslaget vedtaget.

  2. Forslag til vedtægtsændringer vedrørende bestyrelsens kompetence fremsat af bestyrelsen, vedtages efter de almindelige regler om vedtægtsændringer.

  Forslag, der ønskes behandlet p?den ordinære generalforsamling, herunder forslag til kandidater til bestyrelsen, jævnfør ?9, skal være bestyrelsen i hænde senest den 15. februar. Hver tilsluttet husstand har én stemme. Dette gælder uanset om bidraget ved udlejningsejendomme betales af ejeren. Denne har pligt til at give hver enkelt lejer legitimation om, at han er tilsluttet. Stemmeret kan dog kun udøves, hvis bidraget er betalt. Stemmeret kan ikke udøves i henhold til fuldmagt. Referat af det p?generalforsamlingen passerede udarbejdes af dirigenten, eller den han bemyndiger hertil. Derefter godkendes og underskrives referatet af dirigenten og bestyrelsen.


  Forslag 2: Et medlem foreslår følgende:
  Bestyrelsen skal arbejde for, at alle medlemmer får det hurtigste, bedste og billigste internet. Der skal kun være én internet hastighed, s?vi alle får en hurtig forbindelse.


  Forslag 3: Et medlem, med ansættelse som HR medarbejder hos Fibia, foreslår følgende:
  Indg?samarbejde med Fibia og Waoo.

  S?vi kan arbejde frem mod at fremtidssikre Kalundborg med fibernet og f?en god internet/TV udbyder samtidig.

  Fibia er et lokalt ejet firma. (Partner ejet af blandt andet Seas NVE) ved at vælge dem, vil vi undg?at støtte en udenlandsk kapitalfond, men støtter vores lokalsamfund.

  Waoo er for 8 år i træk kåret som DK's bedste internetudbyder.


  Forslag 4: Et medlem foreslår følgende:
  Drop YouSee inden i har mistet alle jeres kunder!
  Lav en aftale med Boxer-TV.
  Det vil have mange fordele, f.eks. kan folk med sommerhus/campingvogn/båd, f?et ekstra kort og se TV luftbåren.


 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 3 år:
  Flemming RøenVillig til genvalg
  Mogens HoumølleVillig til genvalg

 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år:
  Martin SchwartzbachVillig til genvalg
  Søren Kastrup PetersenVillig til genvalg

 8. Valg af 2 revisorer for 1 år:
  Per NykjærVillig til genvalg
  Sune SjøbergVillig til genvalg

  Valg af 2 revisorsuppleanter for 1 år:
  Irene KristensenVillig til genvalg
  Søren Kastrup PetersenVillig til genvalg

 9. Eventuelt

Regnskabet for 2019 vil blive vist p?hjemmesiden www.ka-net.dk (klik her), samt blive fremlagt p?antennelaugets kontor, Stejlhøj 23 inden generalforsamlingen.

Stemmeseddel med bon, til betaling for 2 øl eller vand pr. deltagende medlem udleveres ved indgangen.

Vel mødt.

Venlig hilsen Bestyrelsen


Ændring af kanalrækkefølge

Natten til tirsdag den 28.01.2020 fra kl. 01.00 til kl. 10.00 opdaterer YouSee kanalrækkefølgen til de nye TV pakker. TV som ikke er tilsluttet internettet vil have behov for en ny kanalsøgning.

Den nye kanaloversigt kan ses ved at trykke her.
Bemærk dog at denne oversigt først er gældende fra den 28.01.2020, kl. 10.00.

Husk følgende parametre når en ny kanalsøgning udføres.


Almindelig TV pakke

Netværks ID: 00100
Start frekvens: 450.000 kHz.
Slutfrekvens: 858.000 kHz.
Modulation: QAM 64
Symbolrate: 6875
Bland Selv TV pakke

Netværks ID: 00111
Start frekvens: 450.000 kHz.
Slutfrekvens: 858.000 kHz.
Modulation: QAM 64
Symbolrate: 6875


Indkaldelse til ordinær generalforsamling


GF

Kalundborgegnens Antennelaug indkalder til ordinær generalforsamling
onsdag den 9. september 2020 - klokken 19.00
i Kalundborg hallen, indgang fra torvet.

Bemærk venligst: Generalforsamlingen vil kun blive gennemført såfremt forsamlingen er under 100 personer, som p?nuværende tidspunkt er det maksimalt tilladte. Hvis der møder mere end 100 medlemmer op, s?vil generalforsamlingen igen blive udskudt.


Dagsorden som følger:

 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

 2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

 3. Aflæggelse af regnskab.

 4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

 5. Indkomne forslag: Der er indkommet 4 forslag. 1 forslag fra bestyrelsen og 3 fra medlemmer:

  Forslag 1: Bestyrelsens forslag omfatter følgende ændringer i vedtægternes ?:

  Nuværende ordlyd i ?:

  "Generalforsamlingen er laugets højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Generalforsamlingen holdes i Kalundborg kommune. Den ordinære generalforsamling indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel i de lokale aviser med angivelse af tid og sted for generalforsamlingen, samt hvor regnskab for det forløbne kalenderår og budget for det kommende år er fremlagt. Såfremt antennelauget driver en informationskanal, finder indkaldelse samtidig sted i denne med angivelse af dagsorden samt oplysninger om regnskabets nøgletal og forslag til årsbidrag. Såfremt der rettidigt til bestyrelsen er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen, skal der i indkaldelsen oplyses, at der er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen. Forslagenes indhold gengives i infokanalen.

  Dagsorden for den ordinære generalforsamling omfatter:

  1. Valg af dirigent og stemmetællere.

  2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

  3. Aflæggelse af regnskab.

  4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

  5. Indkomne forslag.

  6. Valg af kasserer og bestyrelsesmedlemmer, i overensstemmelse med ?9, stk. 3.

  7. Valg af 2 bestyrelses suppleanter.

  8. Valg af 2 revisorer og 2 suppleanter for disse.

  9. Eventuelt.

  Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen ønsker det, eller mindst 10 % af medlemmerne kræver det skriftligt. Når ekstraordinær generalforsamling kræves indkaldt af mindst 10 % af medlemmerne, har bestyrelsen at foranledige denne indkaldt snarest muligt og senest 3 uger efter modtagelsen af begæring herom, med den i begæringen angivne dagsorden. For ekstraordinære generalforsamlinger gælder samme regler med hensyn til indkaldelse som for ordinære generalforsamlinger.

  Alle valg og vedtagelser sker ved simpelt stemmeflertal med mindre andet er bestemt i disse vedtægter. Til beslutning om vedtægtsændringer, eller om laugets ophævelse kræves, at mindst 2 tredjedele af de fremmødte p?en generalforsamling er for beslutningen. Med hensyn til ophævelse af lauget, se ?12. Forslag, der ønskes behandlet p?den ordinære generalforsamling, herunder forslag til kandidater til bestyrelsen, jævnfør ?9, skal være bestyrelsen i hænde senest den 15. februar. Hver tilsluttet husstand har én stemme. Dette gælder uanset om bidraget ved udlejningsejendomme betales af ejeren. Denne har pligt til at give hver enkelt lejer legitimation om, at han er tilsluttet. Stemmeret kan dog kun udøves, hvis bidraget er betalt. Stemmeret kan ikke udøves i henhold til fuldmagt. Referat af det p?generalforsamlingen passerede udarbejdes af dirigenten, eller den han bemyndiger hertil. Derefter godkendes og underskrives referatet af dirigenten og bestyrelsen."

  Bestyrelsens forslag til ændret ordlyd af ? (Ændringer er markeret med fed):

  Generalforsamlingen er laugets højeste myndighed. Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned. Generalforsamlingen holdes i Kalundborg kommune. Den ordinære generalforsamling indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel i de lokale aviser med angivelse af tid og sted for generalforsamlingen, samt hvor regnskab for det forløbne kalenderår og budget for det kommende år er fremlagt. Såfremt antennelauget driver en informationskanal, finder indkaldelse samtidig sted i denne med angivelse af dagsorden samt oplysninger om regnskabets nøgletal og forslag til årsbidrag. Såfremt der rettidigt til bestyrelsen er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen, skal der i indkaldelsen oplyses, at der er indkommet forslag til behandling p?generalforsamlingen. Forslagenes indhold gengives i infokanalen.

  Dagsorden for den ordinære generalforsamling omfatter:

  1. Valg af dirigent og stemmetællere.

  2. Bestyrelsens beretning om laugets virksomhed i det forløbne år.

  3. Aflæggelse af regnskab.

  4. Fastsættelse af årsbidrag for medlemmerne for det løbende regnskabsår.

  5. Indkomne forslag.

  6. Valg af kasserer og bestyrelsesmedlemmer, i overensstemmelse med ?9, stk. 3.

  7. Valg af 2 bestyrelses suppleanter.

  8. Valg af 2 revisorer og 2 suppleanter for disse.

  9. Eventuelt.

  Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen ønsker det, eller mindst 10 % af medlemmerne kræver det skriftligt. Når ekstraordinær generalforsamling kræves indkaldt af mindst 10 % af medlemmerne, har bestyrelsen at foranledige denne indkaldt snarest muligt og senest 3 uger efter modtagelsen af begæring herom, med den i begæringen angivne dagsorden.

  For ekstraordinære generalforsamlinger gælder samme regler med hensyn til indkaldelse som for ordinære generalforsamlinger. Alle valg og vedtagelser sker ved simpelt stemmeflertal medmindre andet er bestemt i disse vedtægter.

  Bestyrelsens kompetence:

  1. Væsentlige beslutninger om laugets virke, herunder men ikke begrænset til valg af leverandører og samarbejdspartnere af ydelser til internet og tv, opførelse og vedligeholdelse af foreningens infrastruktur, bygninger og materiel henhører alene under bestyrelsens kompetence. Forslag fra medlemmerne som vedtages p?en generalforsamling, er således alene vejledende for bestyrelsen.

  2. Såfremt et flertal bestående af mindst 2/3 af de fremmødte som udgør mindst 10% af foreningens medlemmer p?en generalforsamling stemmer for et forslag omfattet af stk. 1, indkalder bestyrelsen indenfor 2 måneder til ekstraordinær generalforsamling, hvor det pågældende forslag er punkt p?dagsordenen. Vedtages forslaget p?den ekstraordinære generalforsamling med mindst 2/3 af de fremmødte og udgør dette flertal minimum 25 % af medlemmerne, s?er bestyrelsen forpligtet til at følge forslaget inden for det tidsrum hvor det juridisk og økonomisk er muligt. Bestyrelsen kan vælge at medlemmerne i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling kan stemme forud skriftligt ved digitalt medie.

  Til beslutning om vedtægtsændringer ud over beslutninger om bestyrelsens kompetence, eller om laugets ophævelse kræves, at mindst 2/3 af de fremmødte p?en generalforsamling er for beslutningen. Med hensyn til ophævelse af lauget se ?12.

  Forslag til vedtægtsændringer fra medlemmerne vedrørende Bestyrelsens kompetence:

  1. Såfremt et flertal p?mindst 2/3 af de fremmødte p?en generalforsamling, som tillige udgør mindst 10 % af foreningens medlemmer stemmer for et forslag fremsat af medlemmerne, om vedtægtsændringer af bestyrelsens kompetence, indkalder bestyrelsen indenfor 2 måneder til en ekstraordinær generalforsamling. Stemmer mindst 2/3 af de fremmødte medlemmer som tillige udgør mindst 25 % af medlemmerne for ændringsforslaget p?den ekstraordinære generalforsamling er forslaget vedtaget.

  2. Forslag til vedtægtsændringer vedrørende bestyrelsens kompetence fremsat af bestyrelsen, vedtages efter de almindelige regler om vedtægtsændringer.

  Forslag, der ønskes behandlet p?den ordinære generalforsamling, herunder forslag til kandidater til bestyrelsen, jævnfør ?9, skal være bestyrelsen i hænde senest den 15. februar. Hver tilsluttet husstand har én stemme. Dette gælder uanset om bidraget ved udlejningsejendomme betales af ejeren. Denne har pligt til at give hver enkelt lejer legitimation om, at han er tilsluttet. Stemmeret kan dog kun udøves, hvis bidraget er betalt. Stemmeret kan ikke udøves i henhold til fuldmagt. Referat af det p?generalforsamlingen passerede udarbejdes af dirigenten, eller den han bemyndiger hertil. Derefter godkendes og underskrives referatet af dirigenten og bestyrelsen.


  Forslag 2: Et medlem foreslår følgende:
  Bestyrelsen skal arbejde for, at alle medlemmer får det hurtigste, bedste og billigste internet. Der skal kun være én internet hastighed, s?vi alle får en hurtig forbindelse.


  Forslag 3: Et medlem, med ansættelse som HR medarbejder hos Fibia, foreslår følgende:
  Indg?samarbejde med Fibia og Waoo.

  S?vi kan arbejde frem mod at fremtidssikre Kalundborg med fibernet og f?en god internet/TV udbyder samtidig.

  Fibia er et lokalt ejet firma. (Partner ejet af blandt andet Seas NVE) ved at vælge dem, vil vi undg?at støtte en udenlandsk kapitalfond, men støtter vores lokalsamfund.

  Waoo er for 8 år i træk kåret som DK's bedste internetudbyder.


  Forslag 4: Et medlem foreslår følgende:
  Drop YouSee inden i har mistet alle jeres kunder!
  Lav en aftale med Boxer-TV.
  Det vil have mange fordele, f.eks. kan folk med sommerhus/campingvogn/båd, f?et ekstra kort og se TV luftbåren.


 6. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 3 år:
  Flemming RøenVillig til genvalg
  Mogens HoumølleVillig til genvalg

 7. Valg af 2 suppleanter for 1 år:
  Martin SchwartzbachVillig til genvalg
  Søren Kastrup PetersenVillig til genvalg

 8. Valg af 2 revisorer for 1 år:
  Per NykjærVillig til genvalg
  Sune SjøbergVillig til genvalg

  Valg af 2 revisorsuppleanter for 1 år:
  Irene KristensenVillig til genvalg
  Søren Kastrup PetersenVillig til genvalg

 9. Eventuelt

Regnskabet for 2019 vil blive vist p?hjemmesiden www.ka-net.dk (klik her), samt blive fremlagt p?antennelaugets kontor, Stejlhøj 23 inden generalforsamlingen.

Stemmeseddel med bon, til betaling for 2 øl eller vand pr. deltagende medlem udleveres ved indgangen.

Vel mødt.

Venlig hilsen Bestyrelsen


Ny Dplay oprettelse

Discovery tilbyder nu 60 dages gratis Dplay abonnement.

Vores medlemer som ønsker at gøre brug af dette tilbud skal afmelde det Dplay abonement de får betalt af Kalundborgegnens Antennelaug s?tæt p?den 3. februar 2020, eller i s?god tid at der ikke trækkes for det enkelte medlems Dplay abonnement næste gang.

For at oprette sig til den nye aftale skal man trykke p? billedet nedenfor og tilmelde sig p?den side som kommer frem. Bemærk dog at dette først gælder fra og med den 3. februar og det vil derfor først være muligt at trykke p?billedet fra denne dato.
KanalomlægningOPDATERING: Fredag den 31.01.2020 har vi konstateret at omlægningen nu er udført korrekt. Opleves der stadig problemer løses det med en kanalsøgning.

YouSee har den 28. januar udført den årlige omlægning af kanalerne i din TV-pakke. En ny kanalsøgning p?dit TV kan være nødvendig.

Grundet fejl i denne omlægning arbejder vi p?en hurtig løsning sammen med YouSee. Vi beklager de gener dette medfører.

Indtil fejlen er rettet kan der være problemer med følgende kanaler: Xee, DK 4, ZDF, NDR, RTL, Disney XD, Boomerang, Viasat Series, Nat Geo Wild.

Fejlen optræder kun i boliger med defekte antenneinstallationer.

Link til Dplay

Kampagnen er nu slut og linket er derfor ikke længere aktivt.

OBS: Dplay er en streaming tjeneste. Dette betyder at indholdet fra Dplay IKKE vil komme frem i TV pakken p?ens TV men skal ses enten via en app p?TV'et hvis man har et Smart TV eller en anden enhed som kan tilsluttes TV'et
(f.eks ChromeCast, AppleTV m.m. - Husk at undersøge hvad der passer bedst til husstandens behov) begge dele kræver en internetforbindelse.

Nyt indhold resten af marts

I forbindelse med situationen i Danmark, har YouSee valgt at tilføje TV2 News p?Eventkanalen, som ligger p?kanalplads 100. Ligeledes har de tilføjet Disney Channel p?Ekstrakanalen, som ligger p?kanalplads 55.

Begge kanaler er tilgængelige i alle TV-pakker. Bemærk, at hvis du har lavet en favoritliste over dine kanaler eller har du en TV-boks, ligger de muligvis p?en anden plads.

Service p?hovedrouterNatten til tirsdag den 28. april i tidsrummet 01.00 - 06:00, foretager vi akut service p?vores hovedrouter, hvilket kan betyde korte afbrydelser af internettet.

Vi beklager de gener dette medfører.


Manglende internet

Vi oplever i øjeblikket opkald fra flere af vores medlemmer som mangler internet. Vi har folk p?sagen, som arbejder p?at løse problemet hurtigst muligt. Vi beklager de gener dette måtte medføre.

Service p?hovedrouterNatten til mandag den 20. april i tidsrummet 01.00 - 06:00, foretager vi service p?vores hovedrouter, hvilket kan betyde korte afbrydelser af internettet.

Vi beklager de gener dette medfører.


Opdatering af kabelroutereNatten til mandag den 17. februar i tidsrummet 01.00 - 06:00, vil alle kabelroutere genstarte og opdatere.
Skulle kabelrouteren mod forventning ikke g?online igen efter opdateringen, forsøg herefter selv at genstarte kabelrouteren.

Vi beklager de gener dette medfører.


 


Webmail
Hastighedstest

Kan kun benyttes fra din
Ka-net forbindelse.

Driftstatus
Fjernsupport
 • Windows
 • Mac OS
 • App til Android
 • App til iOS
 • Kalundborgegnens Antennelaug   Din IP: 3.239.112.140