Info om Ka-TV:

Ka-net - Hybridfiber internet

Hos Ka-net tilbyder vi lynhurtigt 1200 Mbit hybridfibernet. Læs mere ved at trykke på knappen herunder.TV pakker

Hos Kalundborgegnens Antennelaug kan du vælge mellem 3 faste TV pakker, eller grundpakken samt Bland Selv med 10- eller 36 point.

Afregning sker til Kalundborgegnens Antennelaug til foreningspris.

TV pakkeskift

Skift til mindre TV pakke, kan ske med en måneds varsel til udgangen af betalt kvartal. Skift til mindre TV pakke er uden omkostning for det enkelte medlem.
Skift til større TV-pakke kan ske efter behov. Faktura på 450 kr. udstedes ved bestillingen og betalingen skal være modtaget inden opgraderingen udføres på adressen.
Betaling kan ske i Netbank. Mobile Pay er dog det hurtigste, da beløbet modtages omgående, dog alene ved anmodning fra Antennelauget. Vi ordrer herefter teknikeren.
Vores tekniker opgraderer på adressen senest inden for 10 arbejdsdage, dog for det meste hurtigere, gældende efter at betalingen er modtaget. Der vil ligge besked i din postkasse fra teknikeren, når opgraderingen er udført.

TV pakkeskift kan ordres ved henvendelse på kontoret eller ved klik her.

Bland Selv TV pakke

Bland Selv TV, indeholder grundpakken og det du selv vælger udover, enten for 10 point, eller for 36 point. Prisen er den samme som for de faste TV pakker.
I bland selv kan der vælges de TV kanaler og streaming tjenester som YouSee tilbyder. Den tekniske ændring til Bland Selv koster et engangsbeløb på 150 kr. som opkræves af Antennelauget. Faktura sendes så vidt muligt på e-mail.
Boksen som benyttes til Bland Selv bestilles på tlf.: 70704070 og afregnes direkte til YouSee med foreningspris 30 kr. pr. mdr.

Boksen kræver antennesignal og internet for at kunne fungere.

Indholdet er også tilgængeligt på YouSees Tv & Film app.

Pixeleringer og/eller manglende kanaler

Husstandsinstallationen kan være årsag til pixeleringer eller manglende TV kanaler.

Vi kan rådgive dig om løsninger på Antennelaugets kontor. Tlf.: 59561570.

I samarbejde med FDA - Forenede Danske Antenneanlæg, har vi produceret folderen "Flimmer", omkring problemerne med HF-utætte installationer.


Webmail
Hastighedstest

Kan kun benyttes fra din
Ka-net forbindelse.

Driftstatus
Fjernsupport
  • Windows
  • Mac OS
  • App til Android
  • App til iOS
  • Kalundborgegnens Antennelaug   Din IP: 3.239.129.52