Strong:


Er du træt af dårligt trådløst netværk?

Mange oplever i dag at den trådløse internetforbindelse i deres hjem ikke dækker hele vejen rundt, men hvad skyldes det? Forestil dig, at du ønsker at belyse hele dit hjem med en enkelt pære, det vil ikke virke, hvad hvis du øger lysstyrken på pæren, det vil heller ikke virke, du har brug for flere pærer, det samme gælder for Wi-Fi.BEMÆRK: Det nye netværksprodukt erstatter IKKE kabelrouteren udleveret fra Ka-net.


Løsningen

Løsningen hedder Strong Wi-Fi som bygger på den teknologi der hedder MESH. Teknologien MESH er ikke ny, den bruges i dag i professionelle produkter i blandt andet lufthavne og hoteller. Alle enheder som indgår i MESH, har samme navn og samme kode med simpel opsætning og parring af enhederne. Det vil sige, at enhederne opfører sig som et samlet netværk hvor der foregår en intelligent styring af tilsluttede enheder for at sikre den optimale kvalitet og hastighed. Samtidig reserveres der kapacitet til brugere som streamer.Med en Strong Wi-Fi løsning vil du kunne forbedre dit trådløse netværk markant. Een enkelt Strong Wi-Fi enhed kan dække op til 70m², 2 enheder kan dække op til 120m² hvis man har et større hjem. Strong Wi-Fi produktet kan forbindes med op til 4 enheder som samlet kan dække op til 300m². Bemærk venligst at der skal mindst 2 Strong Wi-Fi enheder til for at give muligheden for MESH, har man bare en enkelt Strong Wi-Fi enhed vil denne fungere som trådløs Extender.

AirPlay

Med AirPlay indbygget i Strong Wi-Fi kan man gøre sine højtalere med 3.5mm minijack stikket til en AirPlay højtaler som betyder at man fra Apple enheder der undersøtter AirPlay kan streame sin musik til højtalerne trådløst.
Media server

Med Strong Wi-Fi kan der tilsluttes en ekstern hukommelsesenhed så som en USB nøgle, ekstern harddisk osv. til USB 3.0 porten og dermed er afspilning af medie filer (videoer, billeder og musik) tilgængelig på alle kompatible enheder.
Netværksporte

Strong Wi-Fi er udstyret med 2x1 Gbit ethernet porte. Enheder, som TV, digital receivere eller printere kan tilsluttes og blive integreret i det trådløse netværk.
Tilgængelighed

Som medlem hos Kalundborgegnens Antennelaug kan man for kun 20 kr. pr. måned pr. enhed leje vores Strong Wi-Fi enheder. Har man en 100/15, 200/20 eller 300/30 Mbit internetforbindelse vil den ene Strong Wi-Fi enhed koste 0 kr. ved leje af min. 2 enheder. Der kan lejes op til 6 enheder i alt. Strong Wi-Fi kan hentes på kontoret Stejlhøj 23, 4400 Kalundborg. Alle Strong enheder skal leveres tilbage hvis internettet fra Kalundborgegnens Antennelaug opsiges.

Webmail
Hastighedstest

Kan kun benyttes fra din
Ka-net forbindelse.

Driftstatus
Fjernsupport
  • Windows
  • Mac OS
  • App til Android
  • App til iOS
  • Kalundborgegnens Antennelaug   Din IP: 44.201.94.236