Info om Ka-net:

Tilmelding

Ka-net er kabel internet via fællesantennen. En forudsætning for at kunne få Ka-net installeret, er at der allerede i forvejen er en fællesantenne installation i din ejendom.

Installationsprisen for internet udgør: 0 kr.

Forefindes datastik på adressen, kan udstyret afhentes på kontoretMere detaljeret information kan du finde i
tilmeldingsblanketten, som findes ved klik her.

Hastighed og priser

Det er muligt at vælge imellem 4 forskellige internethastigheder. Ønsker du en anden internethastighed, kan dette bestilles på mit.ka-net.dk eller ved kontakt til kontoret.

Hastigheder og priser

 50/10 Mbit=199 kr. pr. md.| Fair use: 2000 GB. pr. md.
 100/15 Mbit=249 kr. pr. md.| Fair use: 3000 GB. pr. md.
 200/20 Mbit=299 kr. pr. md.| Fair use: 4500 GB. pr. md.
 300/30 Mbit=349 kr. pr. md.| Fair use: 6000 GB. pr. md.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i coax-nettet. Kalundborgegnens Antennelaug udbygger løbende coax-nettet for at modvirke dette. Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til routeren, for at få den rigtige hastighed.

Strong Wi-Fi - Priser og tilgængelighed

Som medlem hos Kalundborgegnens Antennelaug kan man for kun 20 kr. pr. måned pr. enhed leje vores Strong Wi-Fi enheder. Har man en 100/15, 200/20 eller 300/30 Mbit internetforbindelse vil den ene Strong Wi-Fi enhed koste 0 kr. ved leje af min. 2 enheder. Der kan lejes op til 6 enheder i alt. Strong Wi-Fi kan hentes på kontoret Stejlhøj 23, 4400 Kalundborg. Alle Strong enheder skal leveres tilbage hvis internettet fra Kalundborgegnens Antennelaug opsiges.Fair use

Baggrunden for fair use
Fordi internethastighederne bliver højere, giver det også mulighed for et meget højt forbrug. Det kan betyde, at enkelte brugere anvender deres internetforbindelse så meget, at andre brugere oplever en forringet kvalitet på deres internetforbindelse. For at tage hensyn til alle vores brugere, har vi valgt at indføre fair use, så ingen oplever forringet kvalitet på internettet.

Betydningen for dig
Fair use er et loft på dit internetforbrug, men et loft, der ligger så højt, at 99,6 % af vores brugere aldrig kommer i nærheden af fair use-loftet. Bruger du din internetforbindelse til at surfe, sende mails, være på Facebook, bruge netbank, handle online og lignende, behøver du ikke skænke fair use en tanke. 1.000 GB. svarer f.eks. til at downloade 25.000 musiknumre, streame 1.500 timers tv og surfe 3.500 timer.
Ønsker du en anden internethastighed, kan dette bestilles på mit.ka-net.dk eller ved kontakt til kontoret. Hvis du overskrider dit fair use-loft, bliver din internethastighed ændret til 5/1 Mbit forbindelse for resten af måneden. Hvis du gentagende gange rammer dit fair use-loft, kan du skifte internhastighed med fair use, som passer bedre til dit behov.

Fair use grænser

 50/10 Mbit=2000 GB. pr. md.| Pris: 199 kr. pr. md.
 100/15 Mbit=3000 GB. pr. md.| Pris: 249 kr. pr. md.
 200/20 Mbit=4500 GB. pr. md.| Pris: 299 kr. pr. md.
 300/30 Mbit=6000 GB. pr. md.| Pris: 349 kr. pr. md.

Hold øje med dit forbrug
Vi har lavet en ny selvbetjeningsportal, hvor du kan holde øje med dit forbrug. Adressen er https://mit.ka-net.dk under punktet Internet. Når du har brugt 80 % af dit fair use, vil du blive underrettet pr. sms og e-mail og igen, når du har nået 100 %. Telefonnummer og e-mail adresse, som ønskes benyttet til denne service, skal dog først udfyldes på mit.ka-net.dk, så vi har de rigtige oplysninger at sende beskeden til.

Netneutralitet

Trafikken
Hos Kalundborgegnens Antennelaug bliver der ikke skelnet imellem de forskellige tjenester vores medlemmer bruger deres internetforbindelse til. Vi sænker eller hæver derfor ikke hastigheden på visse tjenester frem for andre. Der vil dog blive blokeret for adgang til hjemmesider hvis det er pålagt af en Dansk domstol, eller hvis vores sikkerhedspakke til en sårbarhed. Hvis du har IP-telefoni via Evercall sørger vi selvfølgelig for at denne bliver prioriteret i en sådan grad at kvaliteten kan opretholdes.

Hastigheden
En internetforbindelse hos Kalundborgegnens Antennelaug vil altid være lidt højere end det vores medlemmer betaler, dette gør vi for at sikre at vores medlemmer ser den hastighed de betaler for når de laver en hastighedstest.

Den oplyste hastighed som det enkelte medlem betaler for er en såkaldt ”op til” hastighed og det gælder udelukkende ved at man forbinder en computer med et netværkskabel direkte til vores kabelrouter. Hvis man sidder bag en trådløs forbindelse via Wi-Fi vil hastigheden kunne svinge op og ned grundet de omgivelser routeren eller det trådløse udstyr er placeret i.

Der vil i sjældne tilfælde kunne opleves lavere hastigheder end hvad det enkelte medlem betaler for grundet midlertidige spidsbelastninger i vores net eller på internet generelt. Vi udvider hele tiden vores netværk for at modvirke dette og i øjeblikket er dette ikke et problem.

TV med YouSee Boks
Hvis man ser flow TV via sin YouSee boks vil signalet ikke blive påvirket af anden aktivitet på internettet. Hvis man tilgår arkiv tjenester, streamer eller ser indhold som er optaget gennem boksen, vil internetforbindelsen blive brugt og i dette tilfælde kan TV signalet blive af en smule lavere kvalitet ved anden aktivitet på internettet, f.eks. hvis der hentes store filer eller streames fra andre enheder.Aftalevilkår

Tilslutningen tildeles IP-adresser dynamisk. Disse er offentlige, udbyder uafhængige, IP-adresser. Fast IP-adresse kan tilvælges. Medlemmet får udleveret en kabelrouter med mulighed for trådløst netværk. Ønskes egen router tilsluttet, skal kabelrouter konfigureres til bridge-mode. Dette kan ske i selvbetjeningsportalen eller ved henvendelse til kontoret. Konfiguration af egen trådløs router skal foretages af bruger selv. Bruger er til enhver tid forpligtet til at beskytte sit net mod uautoriseret brug fra tredje part. Foreningen er berettiget til at afbryde forbindelsen til internettet hvis dette misligholdes, f.eks. ved manglende betaling, spredning af virus og spam-mails, opsætning af servere og lign. Der kan ikke tilkøbes yderligere IP-adresser. Hastighederne på internettet er ikke garanteret, da der er tale om delt båndbredde. Der kan i ekstreme belastningsperioder forekomme hastighedsnedsættelse. På selvbetjeningsportalen mit.ka-net.dk, kan du gratis bestille op til 5 e-mail adresser. Der gøres opmærksom på at e-mail adresser ophører sammen med internetabonnementet.
På hjemmesiden
www.ka-net.dk kan du også finde oplysninger vedr. opsætning af e-mail adresser, samt vigtige oplysninger om installation af modemmet.

Se hele dokumentet med aftalevilkår her.


Webmail
Hastighedstest

Kan kun benyttes fra din
Ka-net forbindelse.

Driftstatus
Fjernsupport
  • Windows
  • Mac OS
  • App til Android
  • App til iOS
  • Kalundborgegnens Antennelaug   Din IP: 44.192.254.246