Nyt Ka-net sikkerhedsprodukt


Hvad er Ka-nets sikkerhedsprodukt?

Ka-nets sikkerhedsprodukt er en ny form for beskyttelse vi tilbyder alle vores medlemmer, helt uden beregning.

Når man er medlem hos Kalundborgegnens Antennelaug og har et internetabonnement er man beskyttet af sikkerhedsproduktet. Der kan vælges imellem tre niveauer af beskyttelse: ingen, mellem eller høj beskyttelse.

Sikkerhedsproduktet virker på den måde at når man bevæger sig rundt på internettet og man f.eks. forsøger at tilgå en hjemmeside eller andet indhold, som er blevet rapporteret skadeligt, så får man en advarsel omkring dette frem på sin skærm. Til de fleste tider er det muligt at omgå advarslen, hvis man er sikker på at man vil tilgå hjemmesiden eller indholdet, men der kan forekomme tilfælde hvor siden eller indholdet er 100% bekræftet skadeligt og her er det ikke muligt uden at man helt fravælger sikkerhedsproduktet.

Sikkerhedsproduktet bruger DNS til at blokere trusler over alle porte og protokoller, samt stopper malware før det når brugerens PC eller netværk. Selv hvis en enhed bliver inficeret på anden vis, vil sikkerhedsproduktet blokere forbindelsen til angriberens servere, stoppe dataudvekslingen og blokere ransomware, inden kryptering af PC'en bliver udført.

BEMÆRK: Det nye sikkerhedsprodukt erstatter IKKE et antivirus program og vi anbefaler at have begge dele installeret.


Sådan kommer du igang

Det første du skal gøre for at komme igang med det nye sikkerhedsprodukt er, ingenting.
Alle vores medlemmer er allerede beskyttet af det nye sikkerhedsprodukt, da produktet bliver leveret direkte i kabelrouteren fra Ka-net og derved beskytter alle de enheder som er forbundet til det trådløse internet. Der er som standard valgt mellem beskyttelses niveau.Er du ikke hjemme?

Hvis du er ude at rejser eller tager din bærbare computer med dig ud af huset så den ikke længere er forbundet til dit Ka-net internetabonnement, kan man stadig være beskyttet af det nye sikkerhedsprodukt. Dette sker ved at hente og installere en såkaldt roaming klient på den computer der tages med ud af huset. Romaing klienten kan hentes til både Windows og Mac OS nedenfor.Download roaming klientWebmail
Hastighedstest

Kan kun benyttes fra din
Ka-net forbindelse.

Driftstatus
Fjernsupport
  • Windows
  • Mac OS
  • App til Android
  • App til iOS
  • Kalundborgegnens Antennelaug   Din IP: 44.201.94.236